TAJ MAHAL BRUGGE

Recentreview


4 stars out of 120 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Taj Mahal Brugge. Want to know more? Find out more.

4 Nov 2022 at 10:33 Over gekruid !
29 Sep 2022 at 8:16 Alles was in orde!!
28 May 2022 at 21:28 Ik ben hier al jaren vaste klant, rij 40 minuten om hier te komen eten en zelfs om af te halen. Maar de laatste 2 keer was het echt niet goed. Ook nu was de Vindaloo niet te eten, het enige wat ik smaakte was nootmuskaat (of gelijkaardig). Jammer!
27 Apr 2022 at 21:26 Eten was lekker,vond iets minder dan de vorige keer. Mss moet ik melden dat ik zelf Indisch bent . Bezorging was op tijd.
20 Apr 2022 at 9:27 Gerechten zijn super lekker; starters niet zo, samosa's slap en andere dingen taai, maar wellicht komt dit door leveringstijd...
30 Mar 2022 at 11:06 De enorme porties verraste mij. Hiervan werd ik enorm gelukkig. Ik dacht:'joepie, ik kan hier twee dagen van eten'.
24 Mar 2022 at 13:12 11u15 besteld zodat levering zou plaatsvinden om 12u45. Uiteindelijk geleverd om 13u30 ... eten was ook niet lekker, textuur leek alsof het uit de diepvries kwam
9 Mar 2022 at 0:12 Dit Indisch restaurant is echt dé aanrader voor iedereen die graag Indisch eet. Heerlijke tikka massala alsook de enorme porties rijs, naanbrood, en papadoms. Had zelf verkeerde adres op 4km van mij opgegeven- toch kwam hij met een glimlach tot deur!
25 Feb 2022 at 21:31 Zeer lekker maar te pikant voor ons.
26 Jan 2022 at 22:33 Was eerder fabriekskeuken, niet verfijnd
21 Jan 2022 at 22:41 Op tijd geleverd volgens gekozen tijdstip (zelfs iets vroeger) en super lekker. Porties zijn zeker oké. Voor herhaling vatbaar!
8 Jan 2022 at 8:42 Lekker, maar niet echt in proportie met de hoge prijs