TAJ MAHAL BRUGGE

TAJ MAHAL BRUGGE Taj Mahal Brugge

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Taj Mahal Brugge. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 21:28 Ik ben hier al jaren vaste klant, rij 40 minuten om hier te komen eten en zelfs om af te halen. Maar de laatste 2 keer was het echt niet goed. Ook nu was de Vindaloo niet te eten, het enige wat ik smaakte was nootmuskaat (of gelijkaardig). Jammer!
27 apr 2022 om 21:26 Eten was lekker,vond iets minder dan de vorige keer. Mss moet ik melden dat ik zelf Indisch bent . Bezorging was op tijd.
20 apr 2022 om 9:27 Gerechten zijn super lekker; starters niet zo, samosa's slap en andere dingen taai, maar wellicht komt dit door leveringstijd...
30 mrt 2022 om 11:06 De enorme porties verraste mij. Hiervan werd ik enorm gelukkig. Ik dacht:'joepie, ik kan hier twee dagen van eten'.
24 mrt 2022 om 13:12 11u15 besteld zodat levering zou plaatsvinden om 12u45. Uiteindelijk geleverd om 13u30 ... eten was ook niet lekker, textuur leek alsof het uit de diepvries kwam
9 mrt 2022 om 0:12 Dit Indisch restaurant is echt dé aanrader voor iedereen die graag Indisch eet. Heerlijke tikka massala alsook de enorme porties rijs, naanbrood, en papadoms. Had zelf verkeerde adres op 4km van mij opgegeven- toch kwam hij met een glimlach tot deur!
25 feb 2022 om 21:31 Zeer lekker maar te pikant voor ons.
26 jan 2022 om 22:33 Was eerder fabriekskeuken, niet verfijnd
21 jan 2022 om 22:41 Op tijd geleverd volgens gekozen tijdstip (zelfs iets vroeger) en super lekker. Porties zijn zeker oké. Voor herhaling vatbaar!
8 jan 2022 om 8:42 Lekker, maar niet echt in proportie met de hoge prijs
29 okt 2021 om 20:26 Mijn gast komt uit Birmingham, VK, experts op het gebied van Indiaas eten. Het eten was lekker, maar de porties waren extreem klein, in feite ongelooflijk klein. Het Himalayan restaurant in Oostende blijft veruit de beste in Vlanderen.
9 okt 2021 om 21:22 Eten was zeker goed Alleen de bezorging duurde wel erg lang